Opzoek naar een tijdelijk grafmonument? Een tijdelijk monument is een eervolle manier om familie en vrienden van de overledene te laten weten waar iemand begraven ligt. Het kan soms wel tot een half jaar duren voordat de steen af is. Met een tijdelijk monument zorgt u ervoor dat het graf niet meer anoniem is.

Grafzorg Het Monument staat voor u klaar.

Heeft u speciale wensen of wilt u een vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op via 06 – 1331 9966 of info@grafzorghetmonument.nl.

Tijdelijk grafmonument

Een tijdelijke grafmonument is inclusief een tijdelijk naambord. Na een begrafenis is een graf bedekt met veel bloemen. Deze zien er na een tijdje niet meer mooi uit. Ik kan voor u een tijdelijke omranding plaatsen rondom het graf van uw dierbare. U kunt hierbij kiezen uit de kleuren cortentstaal en zwart.

Omranding in de kleur zwart

Omranding in de kleur Cortentstaal

Zodra u weet welk naambord en omranding het wordt, kunt u een keuze gaan maken voor de opvulling. U kunt hierbij kiezen uit Franse boomschors, grind, beplanting, glassteentjes of schelpen.

Kosten

Een grafomranding in zowel cortenstaal als zwart met beplanting naar keuze is verkrijgbaar vanaf € 285,-*. Een grafomranding inclusief grind, glas of steentjes is beschikbaar vanaf € 299,-*. Deze bedragen zijn inclusief naambord.

*De prijzen zoals aangegeven zijn op basis van verhuur voor een periode van 6 maanden. Langer of korter is in overleg met ons altijd mogelijk.